НайкращI вороги з колишнIх друзIв

друга редакція,
під патронатом Ярослава Чорногуза

Найкращі вороги з колишніх друзів,
Приховану твою розкриють суть,
І швидко й залюбки по всій окрузі,
Про тебе чорну славу рознесуть.

Потрібно придивитись досконало,
Кому й наскільки довіряти тил,
Бо справжніх друзів буде страх як мало,
Якщо струсити лицемірства пил.

Бо друг лишень говорить правду в вічі,
Нехай вона перцева та гірка,
Він скаже – схаменися чоловіче,
Коли ти станеш гірше простачка.

Коли життя твої розправить крила,
Відкриє благодаті чисту вись,
То псевдо - друзі , в заздрості, щосили,
Захочуть скинути тебе униз.

І ті з ким бився ти в одному крузі,
Що заздро успіхи твої пасуть,
Петлю на безневинній шиї звузять,
І розтерзають ніжну твою суть.



У всьому є момент непереборний,
Насправді друзі – тільки дзеркала,
Вони, як ти, у чомусь білі й чорні,
І дії їх, твоїх думок слова.

 перша редакція



Найкращі вороги з колишніх друзів,
Вони прекрасно знають скриту суть,
І швидко й залюбки по всій окрузі,
Про тебе чорну славу рознесуть.

Тому потрібно вибирати краще,
Кому й наскільки довіряти тил,
Насправді друзів мало настоящих,
Якщо стряхнути з них знайомства пил.

Бо тільки друг говорить правду в вічі,
Нехай вона перцева та гірка,
Він скаже – схаменися чоловіче,
Коли ти станеш гірше дурачка.

Коли життя твої підріже крила,
На собі без вагань потягне в вись,
Знайомі навпаки зачнуть щосили,
Старатись затягнути тебе вниз.

Минулі вороги найкращі друзі,
Вони сприймають твою справжню суть,
І без вагань й питань, усій окрузі,
В війні пекельній горло розгризуть.


Рецензии