когда настанет мрак

Песня Tito & Tarantula After Dark, звучала в фильме Тарантино/Родригеса From Dusk Till Dawn ( "От заката до рассвета" )

жду ее
глубокой ночью...
вспышка света
вместе с ложью...
когда настанет мрак

вздох ее,
глаза и пламень,
взрыв который
снова ранит...
когда настанет мрак

обреченный сердца крик
стон судьбы и в этот миг
пропадаю,
покоряюсь,
грех в котором не раскаюсь

рано утром
нет ее..
только шепот
как вино:
когда настанет мрак

и сгораю
я в огне,
улетаю,
но не мне

удержать ее сейчас
знаю что придет опять
и с собой не совладать...
когда настанет мрак

-----------------------------------

Оригинал

watching her
 strolling in the night so white
 wondering why
 it's only after dark
 
In her eyes
 a distant fire light burns bright
 wondering why
 it's only after dark
 
I find myself in her room
 feel the fever of my doom
 Falling falling
 through the floor
 I'm knocking on the devil's door yeah
 
In the dawn
 I wake up to find her gone
 and the note
 says "only after dark"
 
Burning burning in the flame
 now I know her secret name
 You can tear her temple down
 but she'll be back and rule again yeah
 
In my heart a deep and dark
and lonely part
 wants her and waits for
after dark


Рецензии