Ваши РецКИ никак низя Ж пачыТать

В киниЗберге Жь бо Жь, бачь,
ПыйРыйСройк пахЧайЛайсь фш.

От сыжу я О так
Та й думФаЮ З пак, Х: да! очынь норМА Ж мажуць жыда Шапк...
Юзик Зюзю за й лапк
ОзьМИЛ, во, НА:

Шо Ж там пак вонайт
В ПытюХайл
Да ф Хайка фш?..

О такыйи хайКУ З
КУЗнеЧык вам в пуць, к. ДОКумЕнт спрошу Ж
Я и ф Жук ув нулю ць. 


Рецензии