Вовками вились думоньки над долею-зими

А небо раєм плакало!Сміялася весна!
Із грішного- проклятого, заквітлого життя.
Барвистим пеклом злилося з водою мимохідь
Принишкло пташкою  сіренькою.І зникло просто вмить.

Вовками вились думоньки над  долею-зими,
Шукали в Бога прихистку й тікали від пітьми,
Зловтішно посміхалися над скупістю життя
І пепелом встелялося захмаренне буття.


Рецензии