Адзiнокая нота

                Адзінокая нота…
                Ты не можаш стварыць музыку
                В.Варапаева


Адзінокую ноту
                загарну у самоту,
пасаджу на лінеечку
                тонкую нотную,

зачыню залатым
                скрыпічным ключом,
каб толькі
                сапраўдны музЫка знайшоў,

а калі адчыніў –
                у душы і на сцэне
вальс такі загучаў,
                што прызналі б і ў Вене!


Рецензии