За 11 дн в
А погляд надто вересневий.
Якщо слова іще нівроку,
то думки точно навіжені.
Бджоли.
Юрмяться в голові і заважають думати..
тільки згадаю новий рік-вони одразу плутають...
Отже.
За 11 днів настане новий рік.
Що?ти також любиш свято?
ну так прийди до мене у час-пік.
Прийди, іще не п'яний.
Згадай зірки, тремтячий сніг, :* у листах.
Різдвяний Днєпр, вогні, пиріг..смак вишні на вустах.
Згадай! Й прийди у новорічну ніч.
Зимову казку принеси..а потім сядь..
.і у 12 мрії в бокалі розчини.
Чудовий був би новий рік...
Веселий , із ялинкою, ти був би справжнім,без приколів.
Ти б спав в "МИМОЗІ" пикою ....
Свидетельство о публикации №112122307910
Елизавета Дорошенко 24.12.2012 19:21 Заявить о нарушении