Мандаринами
У повітрі біло. Випав сніг
Ніжними пухнастими гардинами
На сторінки книг.
Біла кішка пробіжить не спиниться,
Обертаючись на снігопад.
Вона знає – я її прихильниця,
Й розчиняється, як рафінад
Знову в небо.
Свидетельство о публикации №112122304723
Борис Смыковский 10.02.2013 21:45 Заявить о нарушении