Талiсман кохання

Тихий вечір, на небі співають зірки,
А на серці моєму - вогненний вулкан,
На душі, на душі - пустота і дірки,
Де ж ти, де ж ти кохання мого талісман?

Приспів:
Як без тебе важко талісман кохання,
Серце не хвилює смачно- гіркий плід,
Хочу відшукати щастя без страждання,
Та без талісману, загубився слід

Моя зірка на небі згубилась на жаль,
Та невдовзі, я вірю, засяє вона,
І розвіють вітри мого смутку печаль,
І тоді келих щастя я вип"ю до дна.


Тихий вечір, на небі знов зорі ясні,
І я вірю, що долю любов не мине.
І залишаться спогади, мов у ві сні,
Коли буду кохати й покохають мене.


Рецензии