Методика кохання
Ну, що ти ходиш за мною? Мовчиш і зітхаєш…
Ти чоловік, а не тінь мовчазна і потворна!
Знаю, ти хочеш мене. То скажи, що кохаєш,
Що я єдина в житті, чарівна, неповторна…
Добре, мовчи. Слова, справді, не значать нічого.
Скільки вже локшини з вух познімать довелося!
З чогось почни. Намагайся не «корчить крутого».
Ніжно торкнися рукою до мого волосся,
В очі поглянь, щоб мені захотілось злетіти
Над божевіллям набридливих слів і метафор,
Серцем почути думки твої і зрозуміти:
В рейтингу цінностей твОїх я значимий фактор!
Господи! Сльози! Такого ще тут бракувало!
Носовичок візьми! Дай я тебе заспокою…
Так несподівано серце гордячки розтало
І пролилося крізь очі живою водою…
Свидетельство о публикации №112122300321