Я любов
Я любитиму знов i знов
I кохання не згасне свiт
Доки бачу я божий свiт
Пр. А-а я любов
I я буду любити всiх
Доки сяе в обличчах смiх
I кохання живе в менi
I я лiчу останнi днi
Пр.
I я буду любити вас
Буду я пробачати вас
I пробачу тобi усе
Це тому, що люблю тебе
Пр.
Свидетельство о публикации №112122301297