***

Дивна дівчина дивилась
Далеко, де дивна даль
Де досягти дум дівочих?
Дівчино, допомагай!

Досягла дівчина дивна
Добрих думок в дочерів
 Де доброзичливі дороги
Дарують давнії думки…

Десь далеко добувала
Дівчин дивний дар
Добродушність дарувала
Давня, дуже дивна даль…


Рецензии