***

Не вічне кохання
Як вогники в серці
Життя сподівання
Коли ж все минеться?

Почуття палають
На ТВ екранах
Серце завмирає
Вікриває рани,

Шоколадні страви
Поступово тають...
Розуміють страни,
Що роки минають...


Рецензии