Свято в дитячому садочку
Дівчатка маленькі -
Сніжинки біленькі.
Ось білочка, зайчик,
Яскравий попугайчик,
Ведмедик і вовчик...
-Так це ж мій хлопчик!
Танцюють та грають,
Царівну шукають...
Ця казочка дивна,
Добра та мирна.
Ось маски знімають,
І кульки злітають...
Вогник в руках,
Усмішка в вустах.
Дід Мороз завітав,
Подарунки роздав.
Підійшло тут малятко:
- Це може мій татко?
Діти підбігають,
В очі заглядають,
І, мабуть, вгадають...
Свято Новорічне -
Нехай буде вічне!
Свидетельство о публикации №112122310373
Радует каждая деталь этого праздника.
Счастья этим прекрасным детям!
Александр Басейн 24.01.2020 17:55 Заявить о нарушении
Раиса Киевская 24.01.2020 19:38 Заявить о нарушении