Вдарив словом, нiби батогом...

Вдарив словом, ніби батогом.
Набубнявіла кривава рана.
Шрам новий на серці, і того
Не відмінить ні одна програма.

Так умієш вдарити під дих,
Що темніє світ перед очима.
Болем відгукнеться кожний вдих,
І встає ненависть за плечима.

Піднімається відраза знов
До років, що прожила з тобою.
На тім місці, де жила любов,
Ти лишив криваве поле бою.


Рецензии