Лимерик Студент

There was a student named Bessor
Whose knowledge grew lesser and lesser.
It at last grew so small
He knew nothing at all,
And today he is a college professor.

Одного я студента знавал,
Что учил он, вмиг забывал,
К окончанию учебы его
Он успешно не знал ничего.
А вчера я узнал: он профессором стал.


Рецензии