Курсач

Цела смела робіць польку,
Галава яшчэ гудзіць,
Здаў курсач, прайшла праблема,
Нават, - можна далей жыць!

Але шмат яшчэ работы,
Шмат заданняў і лістоў,
Адпачну пару імгненняў,
І ў навуку, - сяду зноў....


Рецензии