Василю Щербанюку вiтання з Днем народження!

Мій друже милий і по духу брате!
Натхненник мій і сам – який митець!
Тебе з любов’ю можу так назвати,
Бо ти ж такий і справді молодець.

Твоє відкрите для людей всіх серце
Нехай тобі ніколи не болить,
Весела вдача, часом трохи з «перцем»
На добрі справи може запалить!

Де ти з’явивсь – минає штиль рутинний
І враз вирує, бризкає життя,
Завжди привітний і такий гостинний,
З тобою кожна зустріч – відкриття.

Хай в твою доленьку навік впрядеться
Добро та щастя, вірная любов,
І шана від людей в душі озветься,
І млин життєвий щоб сто літ молов!

Мої вітання передай дружині,
А я свій келих також підійму:
За тебе і за всю твою родину!!!
При зустрічі, вже скорій, обійму.

Так будь здоровим і твердим, як криця!
У серці для людей тепло плекай,
Тоді твоєї доброти сториця
Тобі вернеться, друже, так і знай.


Рецензии