Говорили
Що казкою іде по світі любов!
Говорили,
Що злом іде по світі ненависть.
Говорили,
Що коханням продовжується любов.
Говорили,
Що смертю закінчується ненависть.
Говорили,
Що кохання продовжується життям,
А смерть залишається смертю.
Свидетельство о публикации №112122100462
С уважением,
Валерий Косов 18.01.2013 15:19 Заявить о нарушении
Виктор Дудчак 3 22.01.2013 22:06 Заявить о нарушении