Кохати Вас...
Вдихати вітряну морозну сніжність...
І воскрешати пелюстки зів"ялі...
Лиш подихом... народжувати ніжність...
Кохати Вас... У зорях велеможних...
Та місяцем біля вікОн блукати...
Щоб зорепадом... почуттів тотожних...
Розсипатись... й цілунками... збирати...
Кохати Вас... до зубожіння рими...
а часом... шедеврального потоку...
Днем малювати сни... і жити ними...
До спалаху лишивши десь... півкроку...
Кохати... Вашу близькість відчувати...
Для мене це... як таїнство причастя...
І в серці... Ваше Ім"я карбувати...
Кохати Вас... яке безмежне ЩАСТЯ!!!
Свидетельство о публикации №112122110205