Зваба

Лечу до тебе в твій гріховний рай,
Занурююсь у звабу з головою.
В твоїх очах читаю;-Покохай.
Не можу щось подіяти з собою.

Забуду знову прикрощі життя,
Беру висоти як спортсмен завзято,
Бо без любові все життя,-сміття,
Любові не буває забагато.


Рецензии