Одна

знову зосталась одна
і не допоможе весна
не врятує так, як ти врятував
не зігріє так, як ти зігрівав
не піду на поклик весни
і не стане поряд землі,
не закохаюсь, як перший раз
і не допоможе пройденний час
тільки шкоду мені він завдасть,
танець минулим пронесу
і буду чекати
пока скажеш: "Я ТЕБЕ ЗНАЙДУ"


Рецензии