Знову сльози на очах

Знову сльози на очах
І в душі так сумно стало
І не вернеться вже той час,
Коли я болю ще не знала
Чи знаєш ти, що відчувала,
Коли жила тільки тобою
Коли кохала і не знала,
Який кінець цього двобою
Чи знаєш, як жила,
Коли помирала я від болю?
Коли на твоїх очах
По моїх жилах
Витікало ще більше крові
Коли клявся ти в коханні,
А серце наповнялось болем,
Коли вперше і востаннє
Я прощалася з тобою……


Рецензии