Дарунок

В  цей  грудневий  захмарений  ранок
сходить  добрий  Микола  на  ганок.

Подарунків   розносить  багато
дітлахам  та  дорослим  до  свята.

Він  підійде  тихенько  до  ліжка -
на  твоєму  обличчі  усмішка :

Бо  наснилася  рідная  хата,
щирий  батько  та  лагідна  мати...

Треба  вже  вирушати  Миколі,
адже  діла  багато  доволі.

Він  залишить  щось  під  головою -
то  дарунок  з  моєю  любов`ю.

То  дарунок  з  далекого  краю,
де  я  милого  свого  чекаю,

Без  коханого  дуже  сумую
і  жаданого  серденьком  чую...


( 2006 )


Рецензии