Ми, як кати кохання наше душим
Я б закричала.... Пропали всі слова
Душа німа і серце не співає,
Бє вітер в двері, та усе дарма.
Летять роки. Тривожать наші душі,
А ми вбиваєм все, що там живе.
Ми ,як кати, кохання наше душим,
Зриваєм в серці все,що нам святе.
А в небі знову плачуть сизі хмари,
Сміється сонце за нас з тобою вдвох,
"Зима" приходить і почуття вмирають,
Для нас, ніколи вже вони не розцвітуть.
Я би заплакала, та сліз немає,
Я б закричала.... Пропали всі слова.
Душа німа і серце не співає,
Бє вітер в двері, та усе дарма.
Свидетельство о публикации №112121904563