Святий миколаю

Святий Миколаю,прийди до нас  з раю,
Подарунки нам всім  принеси-
Тебе всі  чекають...я  також  чекаю...
Й здоров'я  Ти в  Бога  для нас попроси.

Для мами,для  тата,для всієї родини,
Для братів  і сестричок,дідусів і бабусь.
Зайди,я  благаю,в  палаци й  хатини!
Я щиро  прошу  це,я  щиро молюсь.

Прийди до  дітей і  прийди  до дорослих,
Жодної  з хат на  шляху не минай:
Від Карпат до  Паміру,від Дунаю  до Ворскли
Подарунками всіх  утішай.

Зайди у  садочки,гімназіїї,школи,
В лікарні,в  притулки...усюди зайди.
Пройди через море,поля,через  гори...
Для  кожного втіху подаруй,віднайди.

Святий  Миколаю,ми всі  Тебе любим,
Тебе  прославляєм,співаєм пісні.
Тебе  ми ніколи ніяк не забудем,
Бо з  дитинства приходиш до нас  уві  сні.

                17.12.2012р.


Рецензии