Could we stop...
Or recall it when this past,
Put far off the day of dying
Or make youth for ever last.
But since we must lose those graces
Which at first your hearts have won
And you seek for in new faces
When our spring of life is done.
(C)
Свидетельство о публикации №112121810908
Котяра Кант Платоныч Сковородкин 19.12.2012 11:13 Заявить о нарушении