Ос ння н ч
Меридіани осені,
Невтомна ніч...
У грудях пахне росами.
Ми йшли по ній
Стежинами рокосими,
Ми йшли по ній
Туманами розлогими,
В цю осінь мрій
Дощами златогорими.
Ми йшли в життя
Не ждані і не прохані,
До забуття
У молодість закохані,
Без вороття
Любв"ю заклопотані.
Ця ніч пройде,
І місячна дорога,
У даль ясну
За нею промине,
І в пам"яті
Іскринка лиш убога,
Той давній спогад,
Наче сон, мине.
Свидетельство о публикации №112121810566