19. 04. 2011 Happy Birthday

Твої мрії я бачу у сяйві очей,
Що так ніжно й ласкаво мене зігрівають
Світлом щирого погляда, ніби в твоїй душі
Сходить ранняшнє сонце й теплом почуттів
Моє серце схвильоване вмить обіймає
 
    Ти даруєш мені новий погляд на світ,
    Ти наповнюєш радістю кожну хвилину,
    Коли я відчуваю присутність твою
    Я в собі відкриваю щасливу дитину

        Кожне слово твоє зупиняє мій час,
        Відкриває мені світ чарівної миті,
        Я не не можу лишитись тепер сам на сам
        Я лиш маю надію з тобою злетіти

             Досягнути з тобою безмежних світів,
             Досконалості сяйва торкнутись рукою,
             Я хотів би і можу сягнути за грань,
             Але люба моя, квітко, лише з тобою...
 


Рецензии