Трамвайчик

Підйом ненависної мелодії
Вмовляння будильника, зупинися годі!
Новий день, аналогічні клопоти
Ванна, сніданок, дорога на роботу

Трамваєм по електролінії
На рейсах відполірованої колії
У прохолодному кріслі
Минаючи відстань

Оголошення зупинок хриплим голосом
Голосно
Крізь динаміки зношені
Кондуктор вимагає гроші

Двері гримають
Жіночки замурзані гримом
Чоловіки брутальні, суворі
Малеча рветься до школи

Тим самим маршрутом з майже знайомими обличчями
Похмурі, раді, сумні, доброзичливі
Як у кого.
Напрямок один але повороти в різні дороги


Рецензии