Мр я кожного
Ще звечора
Вранці
Вирушити прямим рейсом до франції
Залишити все
Рухатись невидимим шосе
Дивитись в ілюмінатор на птахів
Що зносить бідолашних, подихом турбін
Бідкаються стюардеси
Не хвилюйтесь турбулентним процесом
Обід чай, шоколадка
Нарешті вітання з посадкою
Приймає готове таксі
Кидай хребта на шасі
Рухаємось до ейфелевої вежі
Видряпатись на неї постежити
За туристами
За закоханими парами, вуличними артистами
Мрія кожного
Від жебраків до заможних
Свидетельство о публикации №112121706595