Мантра
Заплітаючи в пасма промінь.
Що ж про те, хто я є в середині
Не написано у дипломі?
У коморі гризуться грації,
А на ліжку, якраз між нами,
Двоголове тепленьке ratio
Умивається язиками.
Я ж тобою навік опечена,
Нащо дражниш, чіпляєш, мучиш?
У глибинах підводних течійок
Десь вирує твоя, болюча.
Одержима, скажена, каюся!
Будь зі мною, молю, благаю...
Заклинаю і захлинаюся,
Заклинаюся, захлинаю...
Свидетельство о публикации №112121705101