Друзi -актори
Кожен ранок для них починається з "браво" чи свисту.
Мої друзі - актори, для них не існує кордонів,
Їх не вабить бентежливий блиск бутафорських мережив.
Щоб купити води у кіоску і кави у зернах,
Мої друзі виходять із себе на вулиці міста.
Мої друзі - актори: у зашморзі чи у короні
Їхні губи мовчать, їхні очі вже їм не належать.
Мої друзі стареньке взуття бережуть до вистави,
Пам’ятають слова і не можуть ні слова забути,
Вони слухають сміх режисера, не знаючи, хто він,
Мої друзі - актори, їм ніколи грати в театр.
Мої друзі виймають уламки із серця криваві,
Мої друзі звікають співати і пити отруту,
Мої друзі - актори, вони щохвилини готові
Від кохання померти, чи просто до смерті кохати.
Свидетельство о публикации №112121705013