Сегодня ты приснилась мне...
Сьогодні ти наснилася мені.
Щасливий від набутого кохання,
Хоч ти прийшла до мене лиш у сні,
З ім'ям твоїм цілуюсь до світання.
Моя, моя!.. Кохана, ти - моя!
Ти знаєш це? Нічого ти не знаєш.
В тужливу ніч, під співи солов'я,
До тебе йшов і вірив, що чекаєш.
Невпинно час планету оберта,
І доля нас чекає невблаганна.
Віднині освятить мої літа
Чарівна жінка, ніжна, мила панна,
Зелений лист у крапельках роси -
Щоб сенс свого життя не загубити -
Я збережу , як мрію про часи,
Коли вуста п'янкі я зможу пити.
Свидетельство о публикации №112121607922