Общество - демонов

                Демонічне суспільство!

   З кожним днем і подихом в цьому безмежному світі,   стає все менше добра. Воно тане як сніг,розтоплюється і перетворюється на туман, такий сизий, який нічого не відчуває, та йому байдуже що там  відбувається навкруги нього .  Все частіше люди убивають у собі добрі наміри  живучи    однією   користю. Це  жахає, адже немає   ні  чуйності,  ні розуміння, все убито, замуровано -   душі стали  асфальтом, яких забетонували наглухо.
 Мораль- як така  це тільки  вже відголосок минулого.Люди, немов вовки, готові гризти одне одному  глотки.Ми - люди, стали жити по законах  джунглів, хто скоріше слабшого загризе, той правий.Людяність - стає  дикістю норм.Це вбачається в поведінці дітей, в поведінці   дорослих.Кожен день  про це пишуть та говорять: убили, згвалтували, забили до смерті, розстріляли, та всі випадки з жорстокістю, садизмом, без будь-якої причини на те.  Можливо людство сходить з розуму від своєї вседозволенності? Чи  стає заручником  своєї жорстокої сутності?
  Хто маніпулює нами? Невже  ми просто так піддаємося демонам  і не можемо протистояти їм? Чи це далеко  зовсім не те?
 Живучи під впливом телекомунікацій, вдихаючи випари  синтетичних випарів,та   технологічних відходів , користуючись миючими засобами , які ростуть як гриби під дощем, ми не знаючи достеменно впливу на наш організм , стаємо заложниками  часу, побуту, відносин.
   Супермаркети нам пропонують корисну та якісну їжу, та забувають написати що вона    з добавками ГМО.У відповідь на  це все -організм бастує, дає збій у всіх  органах задіваючи нервові волокна, міняючи наше сприйняття, та свідомість, убиваючи притаманні  людям почуття. Наш організм забуває натуральні присмаки, користуючись біодобавками, підсилювачами смаку. І скоро вже ми станемо наркоманами хіміопідсилювачів.
    Дитячі організми  незахищені, та враженні  як ніхто інший, тому часто дитячий організм  дає такі   наглядні збої:  алергія, нервозність, повишенний тиск, ламкість рук, зуд та все інше: це пе рші прояви мутації. В подальшому розвитку людства  все більше буде проявів агресивної мутації, що призведе до винищення самих себе як виду. Така мотивація перший дзвіночок- але насккільки загрозливий цей дзвін.  Уже не в далекому майбутньому , а   сьогодні  людству притаманні  звірячі приступи , незрозумілі тільки на перший  погляд.
  Це призведе до того, що  людство зникне від рук самих себе. Ні один інший вид не стане  знищувати самих себе, окрім загрози для   свого виду. Людство стане першим  видом в боротьбі проти самих себе. В кожній  особистості, в кожнім  обличчі людина бачить суперника і ворога для самої себе.
     Кожна інформаційна технологія розрахованна на те, щоб  обдурити,  кожна маркетингова система  складена на  те ж саме.  В такому суспільстві  без будь яких демонів- людство стає само демонічним.


Рецензии