Свинська под я

Мій рідний край – земля під сонцем...
Я прокидаюсь під віконцем,
А біля мене – поросятка,
Неначе, я – їх рідний татко.

Я іх від себе відганяю.
Голодні бігають, воняють...
А жінка ніч мене чекала,
Про то, що під вікном, не знала.

Напився я з нагоди свята,
Не зміг ключом попасти в хату.
Я тикав ним у діри різні,
Відтак упав, бо було пізно.

По мені цьоні тупцювали,
Мене, як свого, привітали...
І скільки ж треба так нажратись,
Щоб разом з ними прокидатись?


Рецензии