Сэкан хэнд
Бо,ён жа – Вечны.
Пашастай вечна па Сусьвету -
да латак зносішся канешне!
А мы і самі - не "навІна".
Бо,толькі нарадзІла маці,
назаўтры ўжо - старЫя,
і можам памірАці.
**..
16.12.2012г.
(**напэўна - наверно; латка - заплатка)
Свидетельство о публикации №112121611600