хто?

хто тобі дозволив бути такою крихкою?
напівпрозорою чесною але грубою.
хто тебе навчив співати мамині колискові?
вона вже відсутня.ти як вона стала для мене згубою.

хто тобі сказав що ти схожа на тата?
але він тлумачить мені протилежне.
той хто промовив що тебе чекає розплата -
неправий. ти є ангел. тільки поводься обережно.

14.12.12


Рецензии