Коли сум обiймае за плечi

                Коли сум обіймае за плечi
                А душа моя просить не плач.
                На поріг сяде мій синій вечір,
                Обійме наче скаже, пробач.

                Ледве сяду я з ним на порозі,
                Кличе стежка мене до воріт.
                Виглядати хто йде по дорозі,
                До вечірньої часом зорі...

                Вітерець гілля вишні гойдае,
                Запах мяти, та ще й резеди,
                Я в цей вечір тебе пригадаю
                Тільки ти   мене,  більше не жди.

                Не повернусь в ту весну ніколи,
                Хоч здаеться це вчора було.
                В жовтий соняшник вбралося поле
                Мов на зустріч з обіймами йшло...

               Ти мене зустрічав ще раніше,
               Пригорнути до серця хотів.
              Обіймала вечірняя тиша
              Не  забудь -  вітерець  шепотів...


Рецензии
Красивая печаль, Лидия... Очень нравится.
Таня

Альтер Эхо   17.12.2012 13:19     Заявить о нарушении
Танечка спасибо за Ваши искренние.волшебной красоты рецензии!
кто бы так ещё написал?Когда Вас долго на странице нет.я скучаю.Когда человек талантлив то он талантлив мне кажется во многом
Успеха Вам во всём!
Лидия

Лисняк Лидия   17.12.2012 17:45   Заявить о нарушении
От души благодарю.Всего Вам желаю в жизни наилучшего!
Лидия.

Лисняк Лидия   17.12.2012 17:56   Заявить о нарушении