Бути красивою дуже замало
Треба ще й голову на плечах мати.
Кожен прожитий день цінувати,
Щоб життя, наче пісня звучало.
Бути щасливою, це так важливо.
Очі засяють немов дальні зірки.
В душі зацвітуть дивовижніші квіти,
І більше ніколи не буде тужливо.
Щоб було щастя, потрібне кохання,
Вони, як дві сестри ходять разом.
Бути красивою дуже замало.
Треба щасливою бути.
Закон.
Свидетельство о публикации №112121308405