Памятный день
А літа одцвітають.
Пам"ятати ту мить
Я тобі обіцяю.
І до речі, тебе я зі святом вітаю,
Як тоді, що два роки тому...
Перший вечір, приємне знайомство,
Яке душу мою розбудило
І, як сяйво зорі, що мене полонило.
Свидетельство о публикации №112121306124
Евгений Кедров 10.03.2013 17:19 Заявить о нарушении