Чумацкий шлях
На ньому бачу нас удвох.
Йдемо, обнявшись по-юнацьки,
І світ увесь для нас обох.
Чумацький шлях - це шлях до тебе,
Немов до світлої мети.
По ньому йти, всього лиш треба
Бажання мати і потребу, тебе торкнутись...
Підійти, обняти, притулитись,
Відчути серця твого стук,
Розтанути в твоїх обіймах
І захотіти ще вернутись!
Свидетельство о публикации №112121305384