Признание

Сьогодні вже не ювілей,
А ти така ж красива і привітна.
У тебе добра й любляча душа,
А посмішка немов промінчик світла...

Такою я тебе зустрів,
Таку я люблю і любити буду.
І ти мені, Галиночко, повір
Тебе я вже ніколи не забуду!


Рецензии