***
як свічка.
Під твою улюблену музику
і останній дзвінок.
Мабуть,це станеться десь опівночі
на межі старого і вічного,
на очах у двох.
Твоє тепло більше ніколи не грітиме
і вже не буде важливо з ким ти.
Головним стане правило"Жити без правил і визначень".
Твоя любов догорить без мук
у виборі між старим і щасливим.
Я виберу не тебе.
Вибач,я хочу бути єдиною.
(12.12.2012;00:35)
Свидетельство о публикации №112121300302