Вечорiе

             Золотиться обрій, сонечко сідае,
            Вже не чутно щебету птахів.
            Літній вечір тихо босоніж ступае,
            Мов боїться гострих  ріп’яхів.

           Задрімали верби, низько нахилились,
           Навіть листячко не ворухне.
           В темне скло ставочка  наче задивились,
           А куди це ряску вітерець  жене?

         Ясеню берізка щось сказати хоче
         Жаль що вітерець вже задрімав
         А чому осинки листячко тріпоче
         Коли її вітер не займав?


Рецензии
Прекрасная картина в каждой строке! Очень-очень нравится.
Таня

Альтер Эхо   17.12.2012 13:22     Заявить о нарушении
Сердечно благодарю Вас!!!Лидия.

Лисняк Лидия   23.09.2014 12:00   Заявить о нарушении