кинь того ганебного червоного прапора
друже, ти ж живеш на Україні,
вже немає комуняки-імператора,
твоя країна вільна нині.
захисти свою прекрасну мову.
і з гордістю відповідай "я українець",
з хоробрістю проголоси відмову
від того, що нав"язуває чужинець.
Свидетельство о публикации №112121109875
Наталия Копыл 26.12.2012 01:26 Заявить о нарушении