Встреча
Не просто так - за покликом душі.
Ми так цієї зустрічі хотіли,
Що не зустрітись просто не могли.
Вона тривала так не довго,
Немов один сеанс у денному кіно,
Але серця і душі наші зворушила
І підказала: вам зустрітись ще дано.
Ця зустріч наша швидко завершилась
Для доль для наших - це всього лиш мить.
Та спогади на довго залишились
І серце якось дивно так щемить...
Свидетельство о публикации №112121106311
Татьяна Левчук 11.12.2012 16:46 Заявить о нарушении