Мерщ й до мене на украинском языке

Мерщій до мене, я чекаю.
Поодинокий шепіт на дорозі.
Я тебе чую, бачу, знаю,
А обійняти ще невзмозі.

Я запалю вогонь, а ти
Всі сумніви відкинь туди.
Не бійся тільки, я не зраджу.
І буду поряд назавжди.

І ти не думай, не втечу,
Немов би пес, я звик до хати.
Тобою жити досхочу
І просто за руку тримати.

Ти романтично-полунична,
З п'янким ти присмаком свободи.
Палка, нічна, медово-вічна,
Останній писк моєї моди.

Туман в очах моїх щоразу
І швидшим став мій серця стук.
"До зустрічі" - сумую я одразу.
Тебе нема - і я, немов без рук.

11.05.2011


Рецензии