о, м й уявний герой
сьогодні за розкладом шалена ніч.
ти зіграєш лише епізодичну роль,
і отримаєш душевний паралІч.
зміниш декілька посмішок,
нагаматимешся догодити
ти лише "хлопчик за викликом",
і ні до чого кохання та квіти.
ти ніколи тут не залишишся.
я викресюю тебе і плачу,
більш торкнутись мене не насмілишся
о, мій уявний мачо
Свидетельство о публикации №112121007504