You know Your Right 17x

I will never bother you
обещаю и терплю
I will never follow you
я стираю, что люблю

I will move away from here
кольцевую сохранил
You won’t be afraid of fear
не успел и не простил

Let’s talk about someone else
я с тобой молчать успел
Steaming soup against her mouth
быт без солнца опустел

I'm so warm and calm inside
от меня не убегай
I no longer have to hide
я не буду рядом, знай

Things have never been so swell
ад без крыльев - позабыл
I have never failed to feel
проебал я, в чём светил


Рецензии