Према цэ Любов Саи Баб

Колы хочыш пойняць нишо вш

А в пудВалы спыть Мыкыта.
А в Мыкыты морда быта.
А вин пидэ в лис нибыта? ЪХэ! Такы-то!

А ты думав, я тут Прыма.
А Е Према й МАЙ как бытта М.
А Мыкола Шыляговыч
Аж Кали Нин град палоЩит.

Ах, ты рэдька мокра, Фёдор!
Ад винт тиста я Зь ны й скоКи з
А ны позхнаю по формы.
Ну, такый а во смуЩоный. Колы нымМА Й чым попБыты й,
То веть попка прэ всэ с пипЛий.
А я во: Я ВосьКрикСиньне
ПразьНюю вав ув мидНицы й.

ТапаЧак АнтАнты, зникны.
Бо Патий впычэ млынцив фсим.
ТапаРыща рыща ззисты
Хоць якХую взэ яйИСниц. На мясНыцы йилы Ж сина.
Чого Ш в мэнэ лобар сына?
Я, шо, шось микРокБынь в ЛидКы й
МарГарЦофКа чямКнил чихСтах?

Во – мячы жа всэ в антыХрыкСт.
От капусты з гниль да й дрищый. ОбМаль жэ-с ву-х нахс АркТикСтый,
Шо й ложкы пуд хвист коциЩам.

Тьак от вош на грыбынци дэсь
ВырВальЛяся гаж ф…миниСры й! Ню, БойРиско изь Кулькиф зе
Прам свытлий за й ЯнКУ Зь Брыль ням.

Мы пряПели вам с ТапТыГин
Пра гумаНиТарн гинСцинКтик.
Шэ но во ваш Кит НаИвНый ведь, навЕРно, спрыгНил з лижка Х.
ПудМитТальлин гнал ныц биссый
От БГУКий до й аж ста й шкил сильск.


Рецензии